Numirea noului paroh în parohia Brașov II

Arhieparhia de Alba Iulia şi Făgăraş

Prin încredințarea și cu binecuvântarea Preafericirii Sale Cardinal Lucian, Arhiepiscopul Major al Bisericii Române Unite cu Roma, Greco-Catolică,  astăzi 30 iulie 2017, a fost numit noul paroh în Parohia Greco-Catolică „Bunavestire” Brașov II, în persoana Părintelui Emil Moldoveanu.


Sfânta Liturghie a fost celebrată de Pr. Protopop Flavius Florea, care în încheierea cuvântului de învățătură de la sfârșitul Sf. Liturghii a dat citire Decretului de Numire al Pr. Emil Moldoveanu ca paroh al Parohiei “Bunavestire” din Brașov.
A urmat un cuvânt de mulțumire al noului paroh numit, în care acesta a apreciat încrederea Ierarhului, Preafericirea Sa Lucian, în noua numire. De asemenea, a conștientizat responsabilitatea noii misiuni de paroh, apoi a subliniat importanța unității în biserică, bucuria slujirii și încrederea în planul divin.


Evenimentul s-a încheiat cu o agapă frățească de care s-au bucurat toți participanții.

Biroul Protopopial

ComentariiO opinie la “Numirea noului paroh în parohia Brașov II”

  1. Pop ionel ovidiu la 30 iulie 2017 10:02 pm

    Laudetur Jesus Christus felicitări Părinte Emil şi mult curaj in noua Parohie. ne- am intalnit pe 20 Mai la Bv cu ocazia Zilei tineretului cattolic din Eparhia Greco Catolică de Alba Iulia şi Făgăras unde ne-am simtit ca acasă foarte bine. Doamne ajută

Exprimaţi-vă opinia