Parohia Agârbiciu în pelerinaj la Sanctuarul Fecioarei Săracilor din Cărbunari

Arhieparhia de Alba Iulia şi Făgăraş

„Duminica 18 iunie 2018, am avut onoarea să primim la Sanctuarul din Cărbunari vizita pelerinilor din Parohia Greco-Catolică Agârbiciu însoţiţi de părintele paroh Ioan Mădăraș”, a declarat pentru Biroul de Presă al Arhieparhiei de Alba Iulia și Făgăraș, Pr. Dumitru Petru – Rectorul Sanctuarului Fecioarei Săracilor din Cărbunari-Blaj.

În ciuda drumului greu, pelerinajul a început la ora 9:30 cu Calea Sfintei Cruci, după care părintele paroh Ioan Mădăraş împreună cu rectorul sanctuarului, au celebrat Sfânta Liturghie în prezenţa numeroşilor pelerini.

La sfârșitul Sfintei Liturghii, a fost rostită rugăciunea de consfințire a familiei la Fecioara Săracilor, urmată de o agapă fraţească.

„Ne bucurăm de astfel de vizite şi iniţiative precum cea a părintelui Mădăraş şi aşteptăm şi alte comunităţi parohiale din Arhieparhia noastră, ca împreună să ne rugăm în acest loc binecuvântat Sfintei Fecioare pentru mijlocirea ei la Domnul nostru Isus Cristos!” a mai spus pr. Dumitru Petru – Rectorul Sanctuarului Fecioarei Săracilor din Cărbunari-Blaj.

ComentariiExprimaţi-vă opinia