Sâmbătă, 8 decembrie 2012, a fost o zi de sărbătoare pentru Casa “Sf. Iosif” din Odorheiu Secuiesc care la 15 ani de activitate a avut bucuria de a primi vizita pastorală a PS Claudiu, Episcop al Curiei Arhiepiscopiei Majore din Blaj.

La Sfânta Liturghie Arhierească au concelebrat: Pr. William Bleiziffer, Vicar Judecătoresc,  Pr. Lucian Groșan Părinte General al Congregației Sfintei Euharistii(CSE), Pr. Ioan Mitrofan, Pr. Simion Cotoi CSE, Pr. Dumitru Pricop CSE şi Pr. Cazimir Cotolevici CSE.

În cadrul Sfintei Liturghii nouă copii au primit Prima Sfântă Împărtășanie Solemnă, aspiranta Alexandra Varga a intrat în Postulatură în Congregația Inimii Neprihănite, iar Sr. Maria Dumitraș a reînnoit voturile vremelnice.  Din partea Maicii Generale a Congregației Inimii Neprihănite, a participat ca delegată Sr. Maria Ionela Cristescu.

Casa “Sf. Iosif” din Odorheiu Secuiesc, pentru copii în dificultate, este una dintre operele caritative principale ale Congregației Inimii Neprihănite,în ea locuind 140 de copii cu vârste între 3 şi 18 ani.
De remarcat impresionanta prezență la această aniversare a mai multor zeci de studenți care au trăit în această casă (susținuți în continuare de către Congregație pe perioada studiilor) și pentru care Casa “Sf. Iosif” de la Odorhei este adevărata casă.

Biroul de presă

CSC_0817

CSC_0822

CSC_0830

CSC_0841

CSC_0850

CSC_0853

CSC_0865

CSC_0934

CSC_0953

CSC_0959