Caritas Oradea: Colectă de alimente de Paște

Eparhia de Oradea

Asociația Caritas Eparhial Oradea organizează și în acest an Colecta de alimente de Paști. Colecta a debutat în prima duminică a Postului Mare în două biserici din Oradea și continuă în perioada 17 martie – 14 aprilie 2017 și în două centre comerciale orădene, Era Shopping Park și Selgros Cash & Carry, zilnic, în intervalul orar 16.00-20.00.

Toate alimentele colectate în această perioadă vor face sărbătorile de Paști mai frumoase pentru familiile celor peste 80 de copii care frecventează programele asociației precum și beneficiarilor Cantinei Sociale. Colecta este realizată cu ajutorul voluntarilor asociației, care împart fluturași și informează clienții magazinelor. Persoanele care doresc să facă un gest caritabil sunt invitate să facă o donație pentru beneficiarii asociației, fie în alimente, fie în bani.

Misiunea Asociației Caritas Eparhial Oradea este de a sprijini în mod caritabil și fără discriminare de orice fel persoanele și familiile din comunitate aflate în dificultate. Așadar, donațiile dumneavoastră vor ajunge acolo unde este într-adevăr nevoie de ele!

imagine

ComentariiExprimaţi-vă opinia