Sâmbătă, 27 noiembrie 2010, la Parohia „Sfânta Familie” din Zalău s-a desfăşurat o „Seară de veghe pentru copiii nenăscuţi”. În comuniune cu Sfântul Părinte Papa Benedict al XVI-lea şi cu întreaga Biserică Catolică, credincioşii şi preoţii, persoanele consacrate şi tinerii s-au rugat împreună pentru copiii nenăscuţi, pentru ca ei să fie preţuiţi şi doriţi ca dar primit din partea lui Dumnezeu în toate familiile creştine.

Sfânta Liturghie a fost primul moment al serii, după care a urmat Sfântul Rozar. Surorile din Congregaţia Sfintei Inimi a lui Isus au organizat un moment de adoraţie euharistică animat de un grup de tineri din Asociaţia „Prietenii lui Isus şi ai Mariei Schinina”. Din programul serii nu a lipsit Paraclisul Maicii Domnului cu Consacrarea la Inima Sfintei Fecioare şi Rozarul Divinei Îndurări, la care au participat şi preoţii: Valer Părău, Ciprian Robotin, Simion Mărieş, Alexandru Fiţ şi Daniel Bertean.

Timp de 9 zile credincioşii noştri vor rosti „Novena pentru vieţile care urmează să se nască”. Veghea s-a încheiat după miezul nopţii cu vizionarea unui film documentar legat de viaţa Maicii Domnului.

pr. Valer Părău

imagine

via EGCO.ro