Două Porţi ale Milostivirii, deschise în Eparhia de Maramureş

graiul.ro, 30 decembrie 2015
Articol de Maria Stoica /
Preasfinţia Sa Vasile Bizău, episcopul greco-catolic de Maramureş, a oficiat în a doua zi de Crăciun, la biserica “Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril” din Satu Mare, ritualul oficial de deschidere a Porţii Milostivirii.
Pe toată durata Anului Jubiliar care, la decizia Sfîntului Părinte, se va încheia pe 20 noiembrie 2016, în judeţul nostru vor rămîne deschise două porţi: cea din Satu Mare şi o alta, la biserica “Sfînta Maria” din Baia Mare. Astfel, pe tot parcursul acestui an, cele două biserici, aflate în oraşele reşedinţă de judeţ ale Eparhiei greco-catolice de Maramureş, vor fi loc de pelerinaj pentru toţi cei care doresc să treacă prin Porţile Sfinte pentru a simţi milostivirea lui Dumnezeu ce se revarsă asupra lor. […]

articolul integral


 
Atenţie! De regulă la Semnalări includem o parte din articol, restul putând fi citit pe situl respectivei publicaţii. De aceea anumite linkuri pot să nu mai fie în timp valabile, dacă pagina indicată s-a modificat sau a dispărut. O semnalare de articol nu înseamnă aprobarea conţinutului articolului.

ComentariiExprimaţi-vă opinia