La Biserica „Sfânta Familie” din Zalău, noapte de veghe cu Fecioara de la Guadalupe

Sălăjeanul, 7 noiembrie 2007
Articol de Cristina Puie

Icoana miraculoasă a Maicii Domnului de la Guadalupe a ajuns în cursul zilei de ieri la Zalău, credincioşii adunaţi într-un număr mare putându-se bucura de minunile icoanei până azi dimineaţă la ora 7,00 când la Biserica „Sfânta Familie” din Zalău a avut loc un ceremonial de „rămas bun”.
Icoana miraculoasă a Maicii Domnului de la Guadalupe s-a aflat în Zalău cu ocazia unui pelerinaj ce se desfăşoară în România în perioada 5-18 noiembrie. Preotul Valer Părău de la Biserica „Sfânta Familie” din Zalău, a declarat că evenimentul are loc în urma solicitării credincioşilor din diverse parohii a mai multor oraşe din ţară, de a primit o reproducere fidelă a icoanei, cu semnătura şi sigiliul Arhiepiscopului Norberto Cardinal Rivera Carrera, Primat al Mexicului.

Scopul pelerinajului în România este răspândirea cultului pentru Fecioara Maria de la Guadalupe, Protectoarea vieţii şi a copiilor nenăscuţi, precum şi organizarea unor grupe de rugăciuni pentru protejarea vieţii umane nenăscute.

articolul integral


 
Atenţie! De regulă la Semnalări includem o parte din articol, restul putând fi citit pe situl respectivei publicaţii. De aceea anumite linkuri pot să nu mai fie în timp valabile, dacă pagina indicată s-a modificat sau a dispărut. O semnalare de articol nu înseamnă aprobarea conţinutului articolului.

ComentariiExprimaţi-vă opinia