Reuniunea corală „Pietrele credinței” la Brașov

Arhieparhia de Alba Iulia şi Făgăraş

În după-amiaza zilei de 24 iunie 2017, a avut loc în Biserica greco-catolică „Sfântul Petru” din Brașov, a VIII-a ediție a reuniunii corale „Pietrele Credinței”, organizată sub egida Protopopiatului greco-catolic Brașov, de către Prof. Mihail Gorbonov.

 

La evenimentul prilejuit de apropiata sărbătoare a Sfinților Apostoli Petru și Pavel, a participat și Preasfinția Sa Claudiu Lucian Pop, Episcopul Curiei Arhiepiscopiei Majore, care le-a transmis celor prezenți un mesaj cu o încărcătură spirituală deosebită.

Formațiile corale participante au fost: Corala „Catolica” de la Biserica Greco-Catolică „Sfântul Petru” din Brașov; corul „Polifonia” din Săcele, jud. Brașov; corul bărbătesc „Laudate Dominum” de la Biserica Ortodoxă „Schimbarea la Față” din Brașov; corul de cameră „Astra”, Brașov.

La final, Pr. Prot. Flavius Florea a felicitat formațiile corale participante și a adus mulțumiri tuturor.

Astăzi, 25 iunie 2016, începând cu orele 10, în biserica parohială „Sfântul Petru” din localitate, va avea loc Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie, prilejuită de sărbătoarea hramului, și va fi celebrată de către Preasfinția Sa Claudiu alături de un sobor de preoți.

 

Biroul Arhieparhial de Presă

ComentariiExprimaţi-vă opinia