A II-a ediție a cărții "În compania Fecioarei de la Fatima"

Eparhia de Oradea

La Editura Surorilor Lauretane de la Baia Mare, a apărut ediția a II-a a cărții „În compania Fecioarei de la Fatima”. Cuprinzând 148 de pagini de text, aceasta a fost îngrijită de către pr. Cristian-Florin Sabău, cu intenția inițială de a însoți călătoriile statuii Fecioarei Peregrine prin Eparhia Greco-Catolică de Oradea-Mare, în anul Centenar al aparițiilor Maicii Domnului la Fatima.

Cartea oferă sugestii pentru rugăciunea comunităților creștine către Maica Sfântă de la Fatima, îndeosebi atunci când este primită vizita unei Fecioare Peregrine. Propunerile sunt împărțite pentru felurite categorii: copii, tineri și adulți. Sunt prevăzute meditații, Binecuvântarea euharistică, Privegherea penitențială, Acatistul de Fatima sau rugăciuni de consacrare către Maica Domnului pentru fiecare vârstă. De asemenea, broșura cuprinde o amplă secțiune de cântece împărțite pe tematici: euharistice, penitențiale și mariane. Volumul se încheie cu câteva sugestii pentru cultivarea devoțiunii mariane după ce statuia peregrină a plecat.

Cartea va fi pusă în vânzare la prețul de 8 lei/buc. Broșura poate să fie utilă atât la venirea unei statui peregrine, cât și ca o carte de rugăciuni ori culegere de cântece religioase. Față de prima ediție, s-a făcut o revizuire generală a textului și au fost adăugate noi fotografii de la evenimentele vizitelor Fecioarei de la Fatima în 2017.

imagine

ComentariiExprimaţi-vă opinia