Episcopia Română Unită cu Roma, Greco-Catolică Lugoj în colaborare cu Centrul pentru Pastoraţia Tineretului din Eparhia de Lugoj va organiza în localitatea Parţa, jud. Timiş, în ziua de 6 mai 2017, cu începere de la ora 09.00, a cincea ediţie a Campionatului de fotbal pentru tineret la nivel eparhial.
Sunt invitaţi să se înscrie toate grupurile parohiale din Eparhia de Lugoj. Echipele vor fi formate din 6 jucători (portar + 5 jucători de câmp) si rezerve. Din motive organizatorice suntem nevoiți să limităm numărul de participanți din fiecare parohie la 12 persoane. De asemenea Vă rugăm ca între jucători să nu fie tineri legitimați la cluburi sau asociații sportive de fotbal, scopul acestei întâlniri fiind cunoașterea tinerilor din eparhia de Lugoj.
Confirmarea participării se poate face până în data de 28 aprilie 2017. Taxa de participare este de 15 lei pentru fiecare persoană. Pentru mai multe detalii, persoana de contact este pr. Ovidiu Neiconi, Responsabil cu pastoraţia tineretului din Eparhia de Lugoj.

E-mail: neiconi2002@yahoo.com
Tel: 0744 517 248