În data de 19 mai, Parohia Română Unită, Greco-Catolică Reşiţa II şi-a sărbătorit hramul (Sfânta Fecioară Maria de la Fatima).

Programul a început cu oficierea Sfintei Liturghii de către Rvs. Pr. Marius Pop-Secretar Episcopal, Rvs. Pr. Marian Ştefănescu-Protopop de Reşiţa, Pr. Costinar Viorel-Paroh la Tarnova.

Rvs. Pr.Dr. Marius-Petru Pop, consilier eparhial şi secretar episcopal ne-a vorbit în predică despre Învierea lui Isus, despre femeile mironosiţe şi despre Maica Sfantă .

În cadrul Sfintei Liturghii s-au împărtăşit cu Trupul şi Sângele lui Cristos, un număr mare de credincioşi.

La final sub coordonarea prof. Cristian Roşoaga am ascultat un recital de muzică clasică la orgă şi contrabas. Rvs. Pr. Marius Pop a mulţumit Rvs. Pr. Marian Ştefănescu pentru primire, spunând că vine cu bucurie şi cu emoţie la Reşiţa. Pr. Marian Ştefănescu a mulţumit Rvs. Pr. Marius Pop pentru faptul că a fost prezent în mijlocul nostru, amintind contribuţia pe care a avut-o la edificarea Bisericii din Reşiţa.

La finalul Sfintei Liturghii toţi cei prezenţi au fost invitaţi la agapă, pregătită cu dăruire de credincioasele Bisericii.

Pe această cale mulţumim pentru implicarea necondiţionată a D-nei Laţcu Leontina, Duna Daniela, Mihele Andreea, Pop Lucia dar şi a Consiliului Parohial din care enumerăm pe domnii: Iacobas Ionel, Gudea Lazar, Duna Gheorghe, Mihele Doru.

Mulțumim lui Dumnezeu şi Maicii Sfinte pentru aceste momente pline de har şi de binecuvântare.

Mihele Bogdan Andrei
Secretar PROTOPOPIAT
Cantor Parohia Reşiţa

Mai multe fotografii de la eveniment se găsesc AICI.