Mare sărbătoare în Eparhia de Maramureş: peste 600 de tineri şi-au anunţat prezenţa la acest eveniment organizat de parohia „Adormirea Maicii Domnului” Strâmtura, în colaborare cu Biroul pastoral al Diecezei de Maramureş, având tema: „Învăţătorule bun, ce trebuie să fac ca să moştenesc viaţa veşnică?(Marcu 10,17).

Tinerii sunt invitaţi să petreacă o zi împreună pentru a găsi răspunsul la întrebarea adresată de tânărul din evanghelie lui Isus. Această întrebare devine personală pentru fiecare tânăr prezent la întâlnire, iar prin intermediul catehezei, discuţiilor pe grupuri si a altor activităţi propuse în cadrul întâlnirii, sperăm ca tinerii să găsească răspunsul pentru moştenirea vieţii veşnice.

Începutul întâlnirii va fi marcat de celebrarea Sfintei Liturghii de către Preasfinţitului Ioan Şişeştean, Episcop al Eparhiei greco-catolice de Maramureş. Tinerii vor fi ajutaţi să găsească răspunsului pentru moştenirea vieţii veşnice de cateheza cu această temă urmată de discuţiile pe grupuri şi împărtăşirea trăirilor personale. Pentru ca întâlnirea să fie o adevărată sărbătoare a tineretului, grupuri de tineri pregătesc programe culturale, spirituale, religioase şi artistice.

Sperăm ca această întâlnire să fie de mare ajutor tinerilor, în care ne punem speranţa şi care vor fi viitorul bisericii.

Pentru mai multe detalii se poate vizita site-ul întâlnirii:
parohiastramtura.ro/ietc_2010.html

Pentru întrebări sau alte neclarităţi ne puteţi scrie la adresa:
intalniretineretMM2010@yahoogroups.com

imagine