În pragul Bunei Vestiri, precum şi în anii anteriori, studenţii laici şi elevii din Colegiul Sfânta Familie organizează, la sfârşit de săptămână, în data de 21-22 martie 2009, o serie de activităţi cu scop caritativ şi de divertisment, cu tema „Binevestiţi Săracilor”. Colegiul găzduieşte atât studenţi laici, de la diverse facultăţi precum şi elevi care urmează cursurile Liceului Greco-Catolic din Oradea şi nu numai.

Sărbătoarea Colegiului se doreşte înainte de toate, una caritativă, fondurile adunate urmând a fi donate către Asociaţia Caritas Eparhial Oradea, în sprijinul programului de masă caldă pentru săraci.

Intrarea este liberă, oferta va fi de asemenea liberă. Invităm la această Sărbătoare atât pe cei care vor să dea o mână de ajutor celor care au mai puţin, cât şi pe cei care vor să urmărească programul artistic pregătit de noi. Activitatea se desfăşoară sâmbătă, 21 martie, începând de la ora 17:00, în sala Aula Magna, a Seminarului Greco-Catolic, pe str. General Magheru, nr. 25.

Din programul propus de noi, amintim un concert de muzică uşoară, folclor şi muzică clasică cu tinerele talente din Oradea şi din vecinătate, precum şi alte activităţi creative susţinute de studenţii şi elevii din Colegiul Sfânta Familie. De la acest spectacol, sigur că nu va lipsi buna dispoziţie şi surprizele!

Adela Bulzan