În perioada 23-25 august copiii din parohia Șurdești, Maramureș, au avut prilejul de a participa la tabăra de vară organizată de pr. paroh Marius Tomoș, în colaborare cu Sr. Maximiliana, OSBM, şi tinerii animatori Fiameta şi Bogdan.

Tema taberei a fost „Primii pași în credință” și a avut ca punct de plecare „Credința lui Avraam“.

Tabăra a fost un prilej de a sta împreună, de rugăciune, de jocuri şi activități didactice şi de a învăţa că oricât de diferiţi suntem, importantă este credința şi iubirea care ne leagă unul de celălalt.

La încheierea taberei, a avut loc o sărbătoare mare şi deosebită: 11 copilași, îmbrăcați în haine albe, dar mai ales cu sufletele curate, au pășit spre altar cu mari emoții, dar şi cu bucurie, pentru a-L primi în mod solemn în sufletele lor pe Isus Hristos, în Sfânta Euharistie. Copiii au fost pregătiți pentru acest eveniment cu mult timp înainte de către părintele paroh și Sr. Maximiliana, OSBM.

Sărbătoarea s-a încheiat cu oferirea diplomelor şi cadourilor celor sărbătoriți şi multe alte surprize tuturor copiilor din tabără.

Mulţumim Bunului Dumnezeu pentru aceste zile deosebite petrecute împreună şi-L rugăm să reverse harurile Sale asupra celor ce sunt viitorul și speranța Bisericii.

Fiameta Fancsali

P8238623

P8259301

DSC_0801